skip to Main Content

Ny CFO i Bergvik Skog

Bergvik Skog har anställt Anders Eriksson som ny CFO i bolaget. Anders Eriksson kommer närmast från en position som CFO på Fagersta Stainless, dessförinnan var han VD på Morgårdshammar AB.

Anders Eriksson har bred erfarenhet från sina roller som både VD och CFO. För tre år sedan började han som CFO på Fagersta Stainless som till 50 % var ägs av Outokumpu och Sandvik. Dessförinnan kom han från en roll som VD för Morgårdshammar med Europa/Asien som huvudmarknader.

– Jag är mycket stolt och glad över att fått detta förtroende och jag är ödmjuk inför uppgiften. Bergvik skog är en av Europas största privata skogsägare. Jag ser fram emot att tillsammans med Bergvik ta mig an de utmaningar som företaget ställs inför säger Anders Eriksson.

– Anders Eriksson har ett strategiskt tänk och både djup och bred kompetens inom ekonomi och finansiering. Det är en styrka att han har verkat både som CFO och CEO. Anders tar senast 1 juni över efter Juhani Toivonen som går i pension under andra kvartalet. Jag är övertygad om att Anders kommer att passa bra in i vår organisation och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Anders säger Elisabet Salander Björklund, VD för Bergvik Skog.

För mer information kontakta:

Elisabet Salander Björklund VD Bergvik Skog 070-578 27 51 elisabet.salander.bjorklund@bergvikskog.se

Anders Eriksson 070- 566 86 95 anderslars.eriksson@gmail.com 

Pressmeddelande Ny CFO i Bergvik Skog 2016-03-02

Anders Eriksson

Back To Top